Modelja e vitit Gigi Hadid (Foto)

Hadid modelja amerikane, 21-vjeçare është shpallur modelja më e mirë e vitit, e cila e ka mundur motrën e saj të vogël Bella dhe moselet e tjera Ken

Hadid modelja amerikane, 21-vjeçare është shpallur modelja më e mirë e vitit, e cila e ka mundur motrën e saj të vogël Bella dhe moselet e tjera Kendall Jenner, Adëoa Aboah dhe Lineisy Montero .

Cermoni është mbajtur në Londër, ku stilistët, modelet dhe adhuruesit kanë përballuar motin e ftohët për parakalimin e rregullt mbi qilimin e kuq, para “Royal Albert Hall”.

Alexander McQueen është shpallur marka më e mirë britanike, ndërsa Gucci e ka marrë çmimin për lider biznesi ndërkombëtar.

gigi1

gigi-2

gigi-3

COMMENTS