Miranda Hashani plot elegancë (Premierë/Video)

E kushë ia thotë më mirë këngës se një legjendë e gjallë e muzikës shqipe e që mbanë emrin Miranda Hashani! Këngëtare e shumë hiteve të vjetra që v

E kushë ia thotë më mirë këngës se një legjendë e gjallë e muzikës shqipe e që mbanë emrin Miranda Hashani!

Këngëtare e shumë hiteve të vjetra që vazhdon të pushtojë adhuruesit e saj me zërin e mahnitshëm.

Pas shumë projekteve Miranda Hashani në programin festiv të ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’, solli këngën me titull “Në ballkon”.

Një këngë ritmike e cila ishte pjesë e albumit të saj të fundit, e më të bukur akoma e bënte vetë Miranda me sharmin dhe elegancën e saj.

COMMENTS