‘Milioneri’ nga Dardan Restelica (Premierë/Video)

Dradan Restelica i këndon parave ku përmes kësaj kënge ai tha se "Llafe, llafe veç për pare flitet nëpër kafe". Ai në programin festiv të ZICO TV

Dradan Restelica i këndon parave ku përmes kësaj kënge ai tha se “Llafe, llafe veç për pare flitet nëpër kafe”.

Ai në programin festiv të ZICO TV erdhi me këngën që mbanë titullin “Milioneri” në ‘Gëzuar 2017’.

Darani një këngëtar me shumë talent, që njihet si një këngëtar me shumë eleganc dhe zë të bukur para disa kohësh kishte lansuar edhe një video projekt tjetër baladë për dallim nga ky i fundit!

COMMENTS