Meda & Vjollca Haxhiu bashkë në hitin e verës

Sonte publikohet bashkëpunimi i shumëpritur i Medës me këngëtaren Vjollca Haxhiu. Projekti titullohet 'Bohet mirë', me produksion të 'EMRA Com', me te

Sonte publikohet bashkëpunimi i shumëpritur i Medës me këngëtaren Vjollca Haxhiu. Projekti titullohet ‘Bohet mirë’, me produksion të ‘EMRA Com’, me tekst nga Arsim Bunjaku dhe muzika nga Virusi, ndërsa pritet të jetë hit i kësaj vere.

Dyshja e artistëve Meda dhe Vjollca do të vijnë vetëm për kënaqësinë e fansave të tyre, ndërsa momenti ka mbërritur dhe tashmë kanë mbetur shumë pak orë.

COMMENTS