‘Maraku’ i Vjollca Luka (Premierë/Video)

Gjithmonë elegante dhe me buzëqeshje në fytyrë derisa performon këngën e re me zë magjepsës për programin e fundvitit të ZICO TV 'Gëzuar 2017', Vjollc

Gjithmonë elegante dhe me buzëqeshje në fytyrë derisa performon këngën e re me zë magjepsës për programin e fundvitit të ZICO TV ‘Gëzuar 2017’, Vjollca Luka të jep ndjesinë se e gjithë bota sillet rreth saj.

‘Ky maraku’ është kënga më e rë e artistes që si gjithmonë ka bërë zgjedhjen e duhur përgjatë ndërtimit të një karriere të pastër dhe nuk na zhgënjen asnjëherë.

COMMENTS