Maqedonasve iu vjedhin stoli ari në Ferizaj

Një mashkull dhe dy femra shtetas të Maqedonisë, kanë raportuar në polici se persona të panjohur kanë thyer xhamin e veturës së tyre dhe nga aty kanë

Një mashkull dhe dy femra shtetas të Maqedonisë, kanë raportuar në polici se persona të panjohur kanë thyer xhamin e veturës së tyre dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari në vlerë rreth 2000 euro.

Sipas policisë, ngjarja ka ndodhur në Ferizaj dhe personave në fjalë i janë vjedhur edhe dokumentet personale.

Policia është duke hetuar rastin.

COMMENTS