Makina kalonte nëpër auto-larje, fëmija habitet me skenat që shihte (Video)

Makina kalonte nëpër auto-larje, fëmija habitet me skenat që shihte (Video)

Fëmija i paemëruar nga Shtetet e Bashkuara, ka shikuar me habi derisa makina në të cilën ndodhej, kalonte nëpër auto-larjen automatike. Pasi is

Fëmija i paemëruar nga Shtetet e Bashkuara, ka shikuar me habi derisa makina në të cilën ndodhej, kalonte nëpër auto-larjen automatike.

Pasi ishte e hera e parë, ai mbeti gojëhapur teksa shihte pajisjet dhe shkumën që hidhej në pjesë të ndryshme.

‘Çfarë është kjo, ka edhe shumë zhurmë’, ka thënë mes tjerash babai, teksa mahitej me reagimet e të birit.

Prej se është postuar në internet, videoja është shpërndarë me shpejtësi duke marrë edhe shumë pëlqime.

COMMENTS