Luks i madh në Gjilan, mërgata shfaq veturat (Foto)

Në kuadër të Muajit të Mërgimtarëve me moton ‘Ti je pjesë e atdheut’, sot në Gjilan po mbahet "Auto-Show: Panairi i Veturave -2016". Vetura nga më

Në kuadër të Muajit të Mërgimtarëve me moton ‘Ti je pjesë e atdheut’, sot në Gjilan po mbahet “Auto-Show: Panairi i Veturave -2016”.

Vetura nga më luksozet dhe të markave më të shtrenjta për momentin po shfaqen nga mërgata gjilanase.

Këtë atraksion, në mesin e shumë qytetarëve, po ndjek nga afër edhe kryetari i komunës, Lutfi Haziri, i cili në hapjen e kësaj maratone të aktiviteteve gjatë këtij muaji pati thënë: ‘Komuna e Gjilanit ndihet krenare me mërgimtarët tanë që jetojnë në Evropë e Amerikë e kudo në botë. Për këta dy muaj sa qëndroni në Gjilan, ju jeni vlera më e madhe që ne e kemi në Komunën tonë. Falënderim përjetë për punën e madhe që e kanë bërë për zhvillimin e Komunës sonë’.

0

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

COMMENTS