Luan me pronaren, kali shtiret si i ngordhur (Video)

Shtiret sikur i ngordhur. Këtij kali mesa duket i pëlqen të luajë me pronaren e tij. I quajtur Pinto nga Veriu i Texasit, kali shpesh shtrihet në shpinë, i ngrit këmbët dhe pretendon sikur ka ngordhur. Sipas pronares së tij, e cila dëgjohet duke folur në video, kjo gjë është shumë e turpshme.

Shtiret sikur i ngordhur. Këtij kali mesa duket i pëlqen të luajë me pronaren e tij.
I quajtur Pinto nga Veriu i Texasit, kali shpesh shtrihet në shpinë, i ngrit këmbët dhe pretendon sikur ka ngordhur.
Sipas pronares së tij, e cila dëgjohet duke folur në video, kjo gjë është shumë e turpshme.

COMMENTS