Linjat perfekte të Kidës (Foto)

Duket se ka mbaruar xhirimet e klipit në bashkëpunim me Getinjon. Kjo se, Kida ka nisur pushimet në Ulqin dhe në një fotografi të hedhur në rrjetet

Duket se ka mbaruar xhirimet e klipit në bashkëpunim me Getinjon.

Kjo se, Kida ka nisur pushimet në Ulqin dhe në një fotografi të hedhur në rrjetet sociale, ajo shihet se si ka shfaqur linjat trupore.

E veshur me një palë bikine ngjyrë të gjelbër Kida përpos që dukej në formë, vërehet se ka filluar që të bëhej si ‘çokollatë’.

Kida ne pushime

COMMENTS