Linda Morina ‘ligjërata’ për virgjërinë (Video)

Linda Morina ka qenë e ftuar në emisionin 'Zonë e Lirë' nga Arian Çani, ndërsa ka folur edhe për jetën e saj personale. Senzacioni i rrjeteve socia

Linda Morina ka qenë e ftuar në emisionin ‘Zonë e Lirë’ nga Arian Çani, ndërsa ka folur edhe për jetën e saj personale.

Senzacioni i rrjeteve sociale ka treguar se nuk ka të dashur, madje nuk ka pasur asnjëherë një të tillë, përcjellë zico.tv

‘Pra, ti je e virgjër në këtë moshë?’ e pyet Çani.

‘Normale’ është përgjigja e Lindës.

‘Nuk më ka pëlqyer asnjë mashkull, nëse do të më pëlqej dikush e marr për burrë direkt’, ka vazhduar ajo.

Për ata që nuk e dinë, Linda Morina është 38 vjeçare dhe e virgjër.

COMMENTS