Ledri Vula dhe Vig Poppa, dueti më i ri në skenë

Pas bashkëpunimit që solli me Mc Kreshën dhe Lyrical Son, me këngën 'Hip Hop', shumë shpejt do të vij me një duet me Flori Mumajesin, ku klipi tani më

Pas bashkëpunimit që solli me Mc Kreshën dhe Lyrical Son, me këngën ‘Hip Hop’, shumë shpejt do të vij me një duet me Flori Mumajesin, ku klipi tani më është xhiruar.

Mirëpo bashkëpunimi tjetër nga Ledri do të jetë edhe ai me anëtarin e grupit KAOS – Vig Poppa, bëjnë të ditur burime të 21 Media.

Se kur do të vij ky bashkëpunim ende nuk dihet.

Por një gjë është e sigurt, Ledri nuk e ka plan t’i ndal bashkëpunimet.

COMMENTS