Ky është shqiptari më i pasur në botë! (Video)

Presidenti i AKR-së duket të jetë shqiptari më i pasur në botë. Këtë e pretendon vet Pacolli në emisionin 'n'Kosovë Show', i cili transmetohet këtë

Presidenti i AKR-së duket të jetë shqiptari më i pasur në botë.

Këtë e pretendon vet Pacolli në emisionin ‘n’Kosovë Show’, i cili transmetohet këtë të diel.

Pacolli ka thënë shkurt se ‘Po jam shqiptari më i pasur në glob’ duke u përgjigjur në pyetjen e moderatorit Shpetim Desku, përcjellë zico.tv

Ndryshe Behgjet Pacolli njihet si një politikan mjaft popullor dhe manjat i ndërtimit.

COMMENTS