Kuvendi i dërgon Qeverisë projektligjin për FSK-në – nesër vazhdimi i seancës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se kryesia e Kuvendit me vendim unanim kanë proceduar projektligjin për FSK-së në Qeveri dhe

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se kryesia e Kuvendit me vendim unanim kanë proceduar projektligjin për FSK-së në Qeveri dhe presin që sa më shpejtë të kthehet në Kuvend dhe të procedohet.

Ai pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, tha se nesër është paraparë që të vazhdohet seancës parlamentare.

‘Çdo hap që kemi ndërmarrë këto 18 vite është në partneritet me bashkësinë ndërkombëtare. Lista serbe janë pjesë qenësore e Republikës së Kosovës, po i ftojmë çdo ditë të jenë në Kuvend sa më pak ta dëgjojnë Beogradin’, tha ai.

COMMENTS