Kur humaniteti dhe kreativiteti bëhen bashkë (Foto/Video)

Jake Austin ka shëndrruar kamionin e tij me vlerë 5000$, në një banjo publike lëvizëse. Krejt kjo për të ndihmuar të pastrehët. Për të sigu

Jake Austin ka shëndrruar kamionin e tij me vlerë 5000$, në një banjo publike lëvizëse.

Krejt kjo për të ndihmuar të pastrehët.

1

Për të siguruar një dush të nxehtë dhe qetësues sic e meriton çdo njeri, Austin shfrytëzon kanalet e ujit të zjarrëfiksëve.

f3e54d_5c8e8c67f56f43d6b7546f4c65c52d2e

DUke lëvizur çdo ditë nëpër qytetin e St. Louis, ky mjet ofron dush dhe mjete higjenike për rreth 60 persona në dite.

f3e54d_6c87c012ef4e479b8795d3b06ba88850

Tani që kjo iniciativë ka marrë përkrahjen edhe të shoqatave të ndryshme, Austin pret që shumë shpejt të filloj të udhëtoj në të gjithë Amerikën për të ofruar ndihmën e tij.

COMMENTS