Kur ‘gjyshi’ çon pesha dhe turpëron djelmoshat (Video)

Një video e lansuar në Youtube, shfaq momentin kur një 'gjysh 84 vjeçar' çon pesha të rënda pranë një plazhi, duke mahnitur kështu të pranishmit aty.

Një video e lansuar në Youtube, shfaq momentin kur një ‘gjysh 84 vjeçar’ çon pesha të rënda pranë një plazhi, duke mahnitur kështu të pranishmit aty.

Por, në fakt kjo ishte një kamerë e fshehur, të cilën e realizoi ‘Smith&Forge’ dhe ‘Thrillist’.

Në garën më të famshme të testimit të fuqisë, një peshëngritës i ri u maskua si një plak dhe bëri shaka me të gjithë peshëngritësit e tjerë aty, duke i mahnitur me fuqinë e tij.

COMMENTS