Ku është nisur Edona Llalloshi me pushkë?! (Foto)

Këngëtarja Edona Llalloshi ka postuar një foto më ndryshe në llogarinë e saj në Instagram. Kjo foto cilësohet me e veçantë, ngase është dhuratë, axha

Këngëtarja Edona Llalloshi ka postuar një foto më ndryshe në llogarinë e saj në Instagram. Kjo foto cilësohet me e veçantë, ngase është dhuratë, axha i saj, përcjellë zico.tv

Imazhi në fjalë paraqet portretin e saj, në trupin e një femre patriote shqiptare, e cila mbanë edhe një pushkë në dorë. Këtë foto ajo e ka dhuratë nga artisti Gani Llalloshi i cili është agji i këngëtares.

Këngëtarja Edona Llalloshi, pa dyshim që është një nga zërat më të pëlqyer të shqiptarëve dhe këtë gjë më së miri, e vërteton angazhimi i saj i madh nëpër dasma, dhe ahengje të ndryshme familjare.

Edona Llaloshi patriote

COMMENTS