Ku e ka Nora Istrefi unazën e martesës?

Martesa e tyre prej muajsh është ndër më të komentuarat në mediat rozë. Behët fjalë për çiftin Nora Istrefi - Robert Berisha. Pas shumë muajsh alud

Martesa e tyre prej muajsh është ndër më të komentuarat në mediat rozë. Behët fjalë për çiftin Nora Istrefi – Robert Berisha.

Pas shumë muajsh aludime dhe komente për një krizë në jetën e tyre bashkëshortore, sërish rikthehet vëmendja nga dyshja se çfarë ndodh në martesën e tyre. Dyshimet nëse janë apo nuk janë bashkë u janë shtuar edhe disa shenja që po vihen re, pavarësisht se këto zëra janë mohuar gjithmonë nga Roberti.

Deri tani Nora ka vendosur të mos japë ndonjë dekleratë ne media, duke e dhenë qëndrimin e saj si fillim në zhdukjen e fotove nga rrjetet sociale, më pas pushimet vetëm në Dhërmi, nga ku është fotografuar, dhe së fundi heqjen e unazës së martesës pak ditë më parë.

Nora pa unaze

COMMENTS