Kryeministri Mustafa del huç – Nuk e di kur u shpall Pavarësia e Kosovës (Foto)

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, ia ka huç datës së shpalljes së Pavarësisë së vendit. E ka bërë të vjetër 17 vjet kur Kosova në fakt u çlirua.

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, ia ka huç datës së shpalljes së Pavarësisë së vendit. E ka bërë të vjetër 17 vjet kur Kosova në fakt u çlirua.

Mustafa ka shkruar ’17 vjet nga shpallja e Pavarësisë’, në vend të ‘8 vjet nga shpallja e Pavarësisë’, në një postim në Facebook ku ka kritikuar opozitën dhe ekspertët në debatin mbi demarkacionin.

Megjithatë e ka përmirësuar më pas këtë gabim.

Isa Mustafa 17 vjet nga Pavaresia

COMMENTS