Kostumi më i frikshëm për Halloween (Video)

Gallata me Samsung Galaxy Note 7 nuk ka të ndalur, tani kanë krijuar edhe një kostum për Halloween. Chris Kiley u inspirua nga Samsung galaxy Note 7 për të ndërtuar kostumin e tij shumë të rrezikshëm të quajtur kostumi shkpërthyes Galaxy Note 7. Ky kostum u shpërnda dhe mori shumë pëlqime në internet.

Gallata me Samsung Galaxy Note 7 nuk ka të ndalur, tani kanë krijuar edhe një kostum për Halloween.

Chris Kiley u inspirua nga Samsung galaxy Note 7 për të ndërtuar kostumin e tij shumë të rrezikshëm të quajtur kostumi shkpërthyes Galaxy Note 7.

Ky kostum u shpërnda dhe mori shumë pëlqime në internet.

COMMENTS