Komuna e Prishtinës bëhet me ashensor dhe platformë lëvizëse

Ndërtesa e Komunës së Prishtinës tani është bërë me ashensor dhe platformë lëvizëse. Kryetari i komunës Shpend Ahmeti, ka thënë se tani të gjithë qyt

Ndërtesa e Komunës së Prishtinës tani është bërë me ashensor dhe platformë lëvizëse.
Kryetari i komunës Shpend Ahmeti, ka thënë se tani të gjithë qytetarët do të kenë qasje në objektin e komunës.

Ndërsa Drejtori i Administratës, Muhedin Nushi, cilësoi këtë projekt si shumë të rëndësishëm për komunën njëkohësisht edhe për personat me aftësi të kufizuara.
Projekti në fjalë është realizuar në periudhë prej një viti e gjysmë.

COMMENTS