Komedia ‘Biznesmeni’ me Sevdai Radogoshin, premierë me 13 Nëntor (Foto/Video)

Komedia “Biznesmeni” tashmë është gati e pikërisht më 13 Nëntor do të jetë Premiera në Pallatin e Kulturës "Asim Vokshi" Gjakovë. Ky projekt ka për

Komedia “Biznesmeni” tashmë është gati e pikërisht më 13 Nëntor do të jetë Premiera në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” Gjakovë.

Ky projekt ka për me skenar Shkumbin Radogoshi dhe me regji nga Sevdai Radogoshi dhe Afrim Mula.

Në kastën e aktorëve të këtij filmi bëjnë pjesë në rolet kryesore Sevdai Radogoshi, Shkumbin Radogoshi pastaj Arben Lleshi, Blerina Brovina-top modele, Nik Rraci, Robert Ukaj, Egzonita Ala-Miss Gjermania, Aziz Saliuka, Skënder Gola, Islam Zhuri.

Realizimi është bërë nga Bimi Production ndërsa drejtor i projektit Skënder Gola.

Xhirimet janë bërë në Gjakovë, në Gjilan tek Vali Ranch dhe në Shëngjin.

20161030153256938

20161030153353735

20161030153404626600

auto_14962946_1112671962148470_1664972183_n1478637124

COMMENTS