Koha kur Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu ‘peshonin’ pak! (Video)

Këngëtarët Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu, e kanë filluar karrierën e tyre që në vegjëli. Fillimisht ata u paraqitën në shumë festivale për f

Këngëtarët Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu, e kanë filluar karrierën e tyre që në vegjëli.

Fillimisht ata u paraqitën në shumë festivale për fëmijë, gjersa më vonë karriera e tyre mori tjetër drejtim, duke u bërë këngëtarë të famshëm.

Pamja e mëposhtme i shfaq këngëtarët në fjalë gjatë spektaklit ‘Zhurma Show Awards’ duke ndarë çmimin në kategorinë ‘Junior’, ndërsa dukja e tyre ishte komplet ndryshe nga sot.

COMMENTS