Kim Kardashian ‘përdorë’ photoshop (Foto)

Bukuroshja Kim Kardashian është krenuar me belin e saj të hollë. 35 vjeçarja ka postuar një video në SnapChat duke provuar veshjen e saj. 'A nuk ju

Bukuroshja Kim Kardashian është krenuar me belin e saj të hollë.

35 vjeçarja ka postuar një video në SnapChat duke provuar veshjen e saj. ‘A nuk ju duket beli im i bërë me photoshop? Është çmenduri, po bëhet më i hollë’, ka thënë ajo.

Kim kishte kombinuar fustanin, me çizmet e saj të gjata deri në gjunjë. Ajo për të arritur në këtë peshë, ka mbajtur një dietë strikte dhe ka përdorur një regjim të rregullt në palestër.

Kim Kardashian photoshop 1

Kim Kardashian photoshop 6

Kim Kardashian photoshop 5

Kim Kardashian photoshop 4

Kim Kardashian photoshop 3

Kim Kardashian photoshop 2

COMMENTS