Kida tregon fuqinë e saj (Foto)

E njohur për të gjithë si Kida, këngëtarja Orhidea Latifi di të duket vajzë me shumë me stil dhe tërheqëse. Suksesi i saj tashmë ka arritur që suks

E njohur për të gjithë si Kida, këngëtarja Orhidea Latifi di të duket vajzë me shumë me stil dhe tërheqëse.

Suksesi i saj tashmë ka arritur që suksesshëm ta mbajë atë mjaft të kërkuar. Kurse përpos këngëve të shumta që ajo ka lansuar, në shumë raste është kujdesur që të vishet me stil dhe të përçojë atë gjë tek gjithë fansat e saj.

Ndërsa në fotografinë e saj të fundit Kida ka treguar se fuqia është tek ngjyra e bardhë.

Ajo ka theksuar se ‘E bardha është fuqi’ e që sigurisht për faktin se kishte të veshur një këmishë me një ngjyrë të tillë.

Postimi i Kides

COMMENTS