Kësaj i thonë ‘Ta thesh akullin’ (Video)

Edhe pse njerëzit bëjnë patinazh në akull me shekuj të tërë, patinazhi artistik pati filluar të zhvillohej vetëm në mesin e shekullit të 18-të. Meg

Edhe pse njerëzit bëjnë patinazh në akull me shekuj të tërë, patinazhi artistik pati filluar të zhvillohej vetëm në mesin e shekullit të 18-të.

Megjithëse talenti i vallëzimit mbi akull nuk është fortë i popullarizuar ndër shqiptarë, të huajt e kanë shumë të zhvilluar patinazhin, transmeton zico.tv

Por, jo gjithçka mund të shkojë mirë në këtë lëmi. Videoja e mëposhtme tregon çastet më qesharake dhe njëkohësisht të dhimbshme të rrëzimit të çifteve, nëpër kampionate të ndryshme të patinazhit.

COMMENTS