Këngëtarja që po ‘çmend’ plazhin (Foto)

Këngëtarja Fergie vazhdon të ketë një trup vërtetë të mrekullueshëm, përkundër moshës së saj. 41 vjeçarja, po kalon pushimet me bashkëshortin, Josh Duahmel, ku e veshur me bikini ‘çmendi’ plazhin e Maui. Çifti duket të jetë i lumtur dhe po e shijojnë kohën që po kalojnë së bashku.

Këngëtarja Fergie vazhdon të ketë një trup vërtetë të mrekullueshëm, përkundër moshës së saj.

41 vjeçarja, po kalon pushimet me bashkëshortin, Josh Duahmel, ku e veshur me bikini ‘çmendi’ plazhin e Maui.

Çifti duket të jetë i lumtur dhe po e shijojnë kohën që po kalojnë së bashku.

COMMENTS