Kendall Jenner përshëndet shqiptarët! (Video)

Kjo video na vërteton se motra Kardashian-Jenner dinë se ku bie Shqipëria në hartë. Pas videos së famshme ku Kim Kardashian fliste shqip në krahë të g

Kjo video na vërteton se motra Kardashian-Jenner dinë se ku bie Shqipëria në hartë. Pas videos së famshme ku Kim Kardashian fliste shqip në krahë të grimierit të saj, shqiptarit Mario, një tjetër prej familjes së tyre ka përshëndetur të gjithë shqiptarët.

Në këtë ditë të shënuar për 9 vjetorin e shtetit të Kosovës, shqiptari Lee, ka publikuar një video përshëndetjeje nga Kendall, e cila përshëndet zvicerianët dhe shqiptarët.

“Ni Pershendetje Speciale prej queen Kendall Jenner Gezuar Pavarsia Kosova ime!!! Happy Birthday, Kosovo! … The ethnic Albanians ”, ka shkruar Ludoviku në video.

COMMENTS