Ja roli i prostitutës nga aktorja Rozana Radi (Foto)

Këngëtarja Rozana Radi është diplomuar edhe për aktore. Jashtë teatrit ajo ka interpretuar edhe në telenovelën e parë shqiptare 'Njerëz dhe Fate' në r

Këngëtarja Rozana Radi është diplomuar edhe për aktore. Jashtë teatrit ajo ka interpretuar edhe në telenovelën e parë shqiptare ‘Njerëz dhe Fate’ në rolin e një prostitute.

Ndonëse ka interpretuar një rol episodik në serial, rolin e prostitutës Rozana e aktronte në mënyrë profesionale.

Telenovela ‘Njerëz dhe Fate’ është realizuar pas viteve 2000 dhe në të kanë luajtur emrat më të njohur të kinematografisë shqiptare si, Robert Ndrenika, Pavlina Mani, Marjeta Larja, Arben Derhemi, Eni Jani, Valbona Imami, Mehdi Malkaj, etj, ndërsa ka qenë një nga prodhimet më të ndjekura për kohën.

Rozana si prostitute 1

Rozana si prostitute 2

Rozana si prostitute 3

Rozana si prostitute 4

COMMENTS