Ja kush është ‘xhani’ i këngëtares Eli Fara (Video)

Këngëtarja e muzikës së lehtë shqiptare Eli Fara ka lëshuar në qarkullim këngën më të re 'Xhan'. Këngëtarja e shumë hiteve të bukura këtë videoklip

Këngëtarja e muzikës së lehtë shqiptare Eli Fara ka lëshuar në qarkullim këngën më të re ‘Xhan’.

Këngëtarja e shumë hiteve të bukura këtë videoklip e ka sjellë më ndryshe. Ajo gjatë tërë kohës këndon në skenë para shumë fansave që e duan muzikën e saj, derisa në videoklipet e tjera xhirimet bëhen në vende të ndryshme.

Ndryshe muzikën, tekstin dhe aranzhimin Eli ia ka besuar kompozitorit Adi Hila.

COMMENTS