‘Hip hopit ja shtim flakën’ albumi më i ri në treg nga D.U.D.A (Foto)

Të gjithë adhuruesit e tij tani mund ta kenë në duart e tyre albumin më të ri të hedhur në treg të rep këngëtarit Burim Osmani i njohur si D.U.D.A.

Të gjithë adhuruesit e tij tani mund ta kenë në duart e tyre albumin më të ri të hedhur në treg të rep këngëtarit Burim Osmani i njohur si D.U.D.A.

Ashtu siç e kishte paralajmëruar, reperi nga Gjilani, ka hedhur në shitje albumin e tij më të ri ‘Hip hopit ja shtim flakën’

20 këngë janë përmbledhur në këtë album, i cili është publikuar dje.

Javë më parë, D.U.D.A ka publikuar edhe videoklipet e këngëve në bashkëpunim me Lyrical Son, Gold Ag dhe Capital T.

Duda 1

Duda 2

COMMENTS