Harta sekrete Francezo-Serbo-Ruse: Ja plani për ndarjen e Kosovës

Ish uftëtari i UÇK-së dhe ish anëtari i SHIK-ut, Naim Miftari, ka publikuar një foto në llogarinë e tij në Facebook, që sipas tij, është harta sekrete

Ish uftëtari i UÇK-së dhe ish anëtari i SHIK-ut, Naim Miftari, ka publikuar një foto në llogarinë e tij në Facebook, që sipas tij, është harta sekrete Francezo-Serbo-Ruse dhe në të tregohet plani për ndarjen e Kosovës, shkruan Bota sot.

Postimi i plotë:

Harta e Parisit orgjinali nga viti 1999), ndarja e Kosovës 60 me 40, pra 40 për qind të teritorit duhet ti takoj Serbisë.

Harta sekrete Francezo-Serbo-Ruse pas fillimit të bobardimit të Nato-s,mbi Serbinë për këtë arsye u vendosen francezët në veri, ndanë Mitovicën në dysh. Po ashtu disa poli-agjentë shqiptar të Kosovës janë duke punuar për këtë plan së bashku me disa politikanë të Kosovës të zënur peng nga dosjet e UDB-së..,kur këta ishin bashkëpunëtor të sigurimit serb.

Së shpejti do të sjellim edhe një emision live, ku flasin akterët oficerët serb të diplomacisë dhe UDB-së por edhe të sherbimit sekret frnacez…/BS/

COMMENTS