Hajmalia që i bëri bashkë Ermalin me Gjikon (Foto)

Reperi Gjiko dhe këngëtari i shumë dueteve Ermal Fejzullahu i kanë bashkuar forcat e tyre në muzikë. ‘Hajmali’ quhet projekti më i ri muzikor i dyshes që do të lansohet nga Ermali dhe Gjiko. Xhirimet e këtij videoklipi janë duke u realizuar dhe sigurisht që do të lansohet së shpejti.

Reperi Gjiko dhe këngëtari i shumë dueteve Ermal Fejzullahu i kanë bashkuar forcat e tyre në muzikë.
‘Hajmali’ quhet projekti më i ri muzikor i dyshes që do të lansohet nga Ermali dhe Gjiko.

Xhirimet e këtij videoklipi janë duke u realizuar dhe sigurisht që do të lansohet së shpejti.

Ermali dhe Gjiko

COMMENTS