Gratë e bëjnë shpesh, por ky është reagimi i burrave! (Video)

Depilimi, apo heqja e qimeve nga trupi mendohet të jetë vetëm punë e grave, por jo gjithmonë është ashtu. Disa burra kanë vendosur që t'i heqin qim

Depilimi, apo heqja e qimeve nga trupi mendohet të jetë vetëm punë e grave, por jo gjithmonë është ashtu.

Disa burra kanë vendosur që t’i heqin qimet nga trupi i tyre me dyllë, që është mënyra më e vështirë për ta kryer këtë proces, pasi që qimet largohen me rrënjë nga trupi dhe kjo shkakton dhimbje të tmerrshme.

Ky është reagimi i burrave kur depilohen për herë të parë.

COMMENTS