Gjilan, Kapen personat e dyshuar për vjedhje në një lokal

Policia e Kosovës ka arrestuar dy të dyshuar meshkuj, pasiqë të njëjtit dyshohen se kanë thyer një lokal në Gjilan. Sipas policisë, me këtë rast janë vjedhur cigare në vlerë 60€ dhe para në vlerë 40€. Të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Policia e Kosovës ka arrestuar dy të dyshuar meshkuj, pasiqë të njëjtit dyshohen se kanë thyer një lokal në Gjilan.

Sipas policisë, me këtë rast janë vjedhur cigare në vlerë 60€ dhe para në vlerë 40€.

Të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

COMMENTS