Gjilan, burri rrah gruan, ajo më pas dërgohet në spital

Të premtën në Gjilan, policia ka arrestuar një person të gjinisë mashkullore pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij. ‘Viktima ka pranuar trajtim mjekësor, ndërsa i dyshuari pas kontrollit mjekësor te psikiatri dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje’ njofton policia.

Të premtën në Gjilan, policia ka arrestuar një person të gjinisë mashkullore pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij.

‘Viktima ka pranuar trajtim mjekësor, ndërsa i dyshuari pas kontrollit mjekësor te psikiatri dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje’ njofton policia.

COMMENTS