Flaka ta qet flakën! (Foto)

Këngëtarja Flaka Krelani ka kthyer vëmendjen e saj të humbur kohë më parë e këtë gjë e ka bërë më së lehti përmes linjave të saj trupore. Ekspozimi

Këngëtarja Flaka Krelani ka kthyer vëmendjen e saj të humbur kohë më parë e këtë gjë e ka bërë më së lehti përmes linjave të saj trupore.

Ekspozimi i tyre dhe publikimi i fotografive dhe videove të ndryshme ka bërë që Flaka të jetë edhe më e kërkuar edhe më e përfolur.

Flaka njihet tani si një ndër këngëtaret me linja super seksi e qe sigurisht vërehen në çdo imazh të saj.

Kurse në një fotografi të fundit Flaka ka zbuluar edhe elegancën e saj e veshur me një fustan të zi por që problemi që shfaqet në shumë pozime të Flakës është dëshira e saj për tu dukur sa më perfekte dhe duke ndalur pothuajse frymën për disa sekonda në mënyrë që pozim i saj të dalë i përkryer.

Flaka Krelani ndryshon pamje 3

Flaka Krelani ndryshon pamje 1

COMMENTS