Fituesit në kategoritë kryesore ‘Grammy Awards’

Këngëtarja britanike Adele triumfoi të dielën në Los Anxheles gjatë ceremonisë së 'Grammy Awards', duke marrë tre çmimet më prestigjoze si albumi më i

Këngëtarja britanike Adele triumfoi të dielën në Los Anxheles gjatë ceremonisë së ‘Grammy Awards’, duke marrë tre çmimet më prestigjoze si albumi më i mirë, regjistrimi më i mirë dhe kënga më e mirë.

Më shumë se 13 000 anëtarë të ‘Recording Academy’ votuan për të dhënë këto vlerësime prestigjoze të industrisë së muzikës.

Albumi i vitit: Adele, ’25’

Regjistrimi më i mirë: Adele, ‘Hello’

Kënga më e mirë: Adele, ‘Hello’

Zbulimi i vitit: Chance the Rapper

Albumi më i mirë rep: Chance the Rapper, ‘Coloring Book’

Albumi më i mirë rok: Cage the Elephant, ‘Tell Me I’m Pretty’

Albumi më i mirë i muzikës alternative: David Bowie, ‘Blackstar’

Kënga më e mirë rok: David Bowie, ‘Blackstar’

Performanca më e mirë rok: David Bowie, ‘Blackstar’

Albumi më i mirë Country: Sturgill Simpson, ‘A Sailor’s Guide to Earth’

Albumi më i mirë bashkëkohor urban: Beyoncé, ‘Lemonade’

Videoja më e mirë muzikore: Beyoncé, ‘Formation’

Performanca më e mirë R&B: Solange, ‘Cranes in the sky’

COMMENTS