Fiorentina krahason banorin e ri me Damianon, ja përse

Për të krahasuar atë që po ndodh mes saj dhe Elsamedit, Fiorentina sjell në kujtesë debatet dhe kundërshtitë që kishte në shtëpi me Damianon. 'U zu

Për të krahasuar atë që po ndodh mes saj dhe Elsamedit, Fiorentina sjell në kujtesë debatet dhe kundërshtitë që kishte në shtëpi me Damianon.

‘U zumë një natë keq dhe më tha unë do të të nxjerr ty dhe pastaj do të dal vetë. Kështu më tha Damiano dhe kështu po vepron edhe ky (Elsamedi)’, i thotë ajo Olsit, Fotinisë dhe Danielit.

Danieli ndjehet i penduar që ka komunikuar me Elsamedin. Sipas tij, ai nuk ka burrëri.

‘Për mua ai është bosh dhe kam bërë gabim që i kam dhënë rëndësi. Ai s’ka as fjalë, as burrëri’, thotë ai.

Fiorentina shton më pas se ka dy ditë që po kërkon të debatojë me Elsamedin dhe ka bërë disa debate, por pohon se është rezervuar në një pjesë të mirë të tyre pasi nuk e lë Olsi.

COMMENTS