Faraoni G dhe Kastro Zizo e lypin në mënyrë klasike (Video)

'Jepma jepma' u publikua premierë në rrjetin Youtube nga Faraoni G dhe Kastro Zizo. Të dy që kanë shumë kahje të kundërta në stile të muzikës, ka a

‘Jepma jepma’ u publikua premierë në rrjetin Youtube nga Faraoni G dhe Kastro Zizo.

Të dy që kanë shumë kahje të kundërta në stile të muzikës, ka arritur t’i ndërlidhë mirë bashkë producenti Mixey, duke sjellë një këngë me interpretim klasik nga të dy artistët.

Edhe pse Faraoni G po rikthehet në skenë pas një kohe të gjatë, ai po i qëndron besnik stilit të tij në tekste dhe interpretim.

COMMENTS