Era sot tërë ditën kryeson MTV-në (Foto)

Era Istrefi vazhdon të jetë e zgjedhura e televizioneve dhe radiove të famshme botërore. Televizioni më i famshëm muzikor MTV e ka përzgjedhur Erën

Era Istrefi vazhdon të jetë e zgjedhura e televizioneve dhe radiove të famshme botërore.

Televizioni më i famshëm muzikor MTV e ka përzgjedhur Erën si këngëtaren e cila do të jetë tërë ditën në profilin zyrtar të MTV në SnapChat.

Foto, intervista dhe gjithçka tjetër pritet të ketë nga Era në profilin e MTV në Snap Chat.

Era ne SnapChatin e MTV-se

COMMENTS