Emocionuese: Reagimi i bebes kur e dëgjon për herë të parë nënën (Video)

Ky është momenti prekës kur një foshnje e shurdër dëgjon për herë të parë zërin e nënës së saj. Annabelle Lawrence lindi e shurdhër, por nëpërmjet

Ky është momenti prekës kur një foshnje e shurdër dëgjon për herë të parë zërin e nënës së saj.

Annabelle Lawrence lindi e shurdhër, por nëpërmjet dy pajisjeve për dëgjim ajo arriti të dëgjonte zërin e nënës dhe u gëzua tej mase.
Kur nëna e saj Sarah Jo e pyeti nëse po e dëgjonte, foshnja tre-muajshe u gëzua shumë, duke qeshur me të madhe.

COMMENTS