E turpshme: Droni i kap mat (Video)

Ky është momenti i turpshëm kur një çift tursitësh u filmuan nga droni duke bërë seks në majë të kullës së Manastirit në Rusi. Çifti po vizitonte M

Ky është momenti i turpshëm kur një çift tursitësh u filmuan nga droni duke bërë seks në majë të kullës së Manastirit në Rusi.

Çifti po vizitonte Manastirin Borisogleb dhe me sa duket nuk kanë duruar dot deri sa të shkonin në hotel.
Por dronit nuk i ka shpëtuar ky moment duke e kapur ‘mat’ çiftin. Pamjet u përhapën me shpejtësi në internet.

COMMENTS