E akuzojnë për pedofili vajzën në foto (Video)

Pas publikimit të një video ku ajo performon kërcimin 'twerk' para një fëmije, në Facebook e kanë akuzuar për pedofili vajzën braziliane. Pamjet ja

Pas publikimit të një video ku ajo performon kërcimin ‘twerk’ para një fëmije, në Facebook e kanë akuzuar për pedofili vajzën braziliane.

Pamjet janë filmuar në Rio de Zhaniero e më pas janë shpërndarë online.

Mbetet e paqartë nëse ajo është nëna e djaloshit apo jo, por në video ajo përkulet ndaj djaloshit e ndërsa qesh fillon të bëj ‘twerk’. Djaloshi i vogël kapet pas saj dhe përpiqet ta imitojë.

Këto pamje kanë ndarë në dy pjesë edhe audiencën, ka nga ata që e kanë parë thjesht si argëtuese, por një pjesë jo e vogël e njerëzve e kanë cilësuar si pedofili.

COMMENTS