Dy vjetori i vdekjes së Dr. Florit (Foto/Video)

Më 17 nëntor doktor Flori ndërroi jetë, kjo ka bërë që shumë prej miqëve të tij, të kujtojë në këtë ditë nje artistë të cilit vazhdon ti degjohet muzi

Më 17 nëntor doktor Flori ndërroi jetë, kjo ka bërë që shumë prej miqëve të tij, të kujtojë në këtë ditë nje artistë të cilit vazhdon ti degjohet muzika dhe krijimtaria edhe sot.

Vdekja e tij i ka prekur zemrat e shumë personave e sidomos miqve të tij të cilët e kujtojnë edhe sot.

Këngëtari Landi Hysi përveç ka qënë një nga pjestërrët e grupit më të cili Flori ka bashkëpunuar e ka punuar ai është edhe ndër miqtë i cili i ka qëndruar më së afërmi familjes së Florit, gruas dhe dy femijve ku poston pothuajse çdo dit fotografi të ndryshme me ta, ai nuk po harron as mikun e tij. Dikur ishin anëtar të grupit West Side Family e ndërsa sot, Landi nuk mundet pa kujtuar mikun e tij.

landi

west side family

Një nga to është Aurela Gaçe e cila përmes një fotoje të publikuar në Instagram me fjalë pikëlluese ka kujtuar mikun e saj.

Ajo ka thënë se e kujton atë edhe ditëve të tjera dhe se sot ka të njëjtën ndjesi sikurse para dy viteve kur mori lajmin për vdekjen e tij.

aurela

COMMENTS