Dwayne Johnson aktori më i paguar në botë

Dwayne Johnson pas suksesit të tij në sportin e wrestling, arriti majat edhe në Hollywood si aktor. Sipas 'Forbes' ai tani është aktori më i paguar n

Dwayne Johnson pas suksesit të tij në sportin e wrestling, arriti majat edhe në Hollywood si aktor.
Sipas ‘Forbes’ ai tani është aktori më i paguar në botë dhe vetëm gjatë 12 muajve të fundit ka fituar plot 64.5 milionë dollarë.

Këtë vit Johnson mori pjese në shumë filma dhe prandaj ai ka grumbulluar më shumë para se çdo aktor tjetër në botë
Pas statistikave të nxjerra nga ‘Forbes’, në vend të dytë është Matt Damon që fitoi 55 milionë dollarë, Tom Cruise 53 milionë dollarë dhe Jackie Chan 52 milionë dollarë.

COMMENTS