Dhez Big Mama me Baboo Darabukën (Video)

'Dheze dheze' është titulli i këngës më të re nga Big Mama dhe Baboo Darabuka, me një videoklip shumë interesant. Artistët e njohur janë bashkuar p

‘Dheze dheze’ është titulli i këngës më të re nga Big Mama dhe Baboo Darabuka, me një videoklip shumë interesant.

Artistët e njohur janë bashkuar për herë të parë për të sjell një bashkëpunim që pritet të jetë i suksesshëm.

Kënga është realizuar nga Baboo Darabuka sh.p.k, muzika nga Florent Boshnjaku, ndërsa tekstin e ka shkruar Ilir Berani.

Kujtojmë se ditë më parë anëtari i Baboo Darabuka, Mohamad, i dha fund beqarisë me Norën pas një lidhje të gjatë dashurie.

COMMENTS