Demarkacioni në Kuvend me 1 Shtator

Seanca për ratifikimin e Marrëveshjes për vijën kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi, do të sillet në Kuvend me datën 1 shtator. Këtë vendim e ka marr

Seanca për ratifikimin e Marrëveshjes për vijën kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi, do të sillet në Kuvend me datën 1 shtator. Këtë vendim e ka marrë Kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Ndonëse është paraparë që kjo seancë të mbahet gjatë kësaj jave, Kryesia ka marr vendim që ajo të shtyhet deri në fillim të muajit të ardhshëm, për të gjetur ndonjë konsensus mes palëve, pozitës dhe opozitës.

COMMENTS