Dasmat ‘shqiptare’ si dasmat e indianëve! (Video)

Është për të të ardhur keq që ndikimi i serialeve indiane në televizionet tona, po ka efekt mjaft të madh. Zakonisht dasmat shqiptare bëheshin me s

Është për të të ardhur keq që ndikimi i serialeve indiane në televizionet tona, po ka efekt mjaft të madh.

Zakonisht dasmat shqiptare bëheshin me surle e tupana, por këto instrumente tradicionale po zëvendësohen krejt me diçka tjetër që nuk i ngjanë e as nuk i shkon për shtati shqiptarëve.

Janë valltarët që me ritme të muzikës indiane po gjejnë punë dhe po paguhen mirë në dasmat shqiptare.
Për të parë se si janë dasmat e sotme ‘shqiptare’ ndqini videot e mëposhtme:

COMMENTS