Dasma që do të mbahet në mend! (Video)

Kaloi edhe kjo verë, dhe të gjithë ne ishim dëshmitarë të dasmave të shumta që tashmë është bërë traditë të mbahen gjatë kësaj stine. Çifteve shqi

Kaloi edhe kjo verë, dhe të gjithë ne ishim dëshmitarë të dasmave të shumta që tashmë është bërë traditë të mbahen gjatë kësaj stine.

Çifteve shqiptare vështirë t’u mungojnë risitë nga më të çuditshmet në ditën e tyre të martesës.

Më e fundit është kjo e datës 29 korrik 2016 e cila vjen nga fusha e njësisë së transportit me helikopter.

Bujar Berisha ishte ai që solli Urtina Hasanin në Pozhar të Deçanit nga Gjilani me helikopter, për të vazhduar më pas në një restorant mjaft luksoz ku edhe u mbajt ahengu mes miqsh e familjarësh nga të dy familjet për kurorëzimin e martesës së çiftit.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS